Stolen begynner å bli varm

Nå er det kartlagt hva jeg skal bruke tiden min på i den innledende fasen.

Jeg er godt i gang med å lese meg opp på systemer som skal brukes for radionettverket i TWR.

Dette erspennende arbeid, men omfattende. Det som er en ekstra bonus er utvidelsen i nettverket mitt, reint personlig. Jeg har til nå fått flere nye kontakter som kommer til å bli en del av mitt arbeids felleskap.

Selv om jeg ikke kan reise rundt i verden på dette tidspunktet, kjenner jeg en glede i det å se smilende ansikter via ZOOM i asniktene til de jeg treffer.

Det vi alle har til fellse er ønsket om å nå ut til alle verdens hjørner med Guds ord. At dette kommer tydelig frem i alt som sies og kommuniseres på annet vi, er en ekstra motivator for en enslig hjemmekontorist i Norge.

Timeplanen

Jeg jobber i henhold til en kalender, som startet rimelig tom. Dette er ikke lenger situasjonen.

Nå fylles den opp med avtaler og møter, både av faglige møter men også av internasjonale bønnemøter.

Disse bønnemøtene er satt opp på regelmessig basis, noe som gjør at også den personlige siden av jobben og mitt personlige forhold til Jesus også får hjelp til videreutvikling. I slike møter er det titals deltakere fra hele Europa. Deltakere fra flere kulturer. Felles for alle er deres engasjement for de ufrelste.

Neste steg…

Fremover vil arbeidet stort sett ligge på kartlegging og egentrening.

Jeg er rimelig teknisk interresert, så dette passer meg fint.